Hollandse MRIJ

rund-1

Wij werken met name met Maas-Rijn-IJssel koeien (MRIJ). Roodbonte koeien van eigen bodem die vrij hebben kunnen grazen. Deze koeien groeien relatief langzaam, hebben van nature een mooie vetbedekking en hierdoor een volle smaak. De vleesstructuur is over het algemeen ietwat grover als van bijvoorbeeld de Angus koe.

 

Simmentaler & Angus
 

Simmentaler Rund en Australisch Angus Beef (Grain Fed)

De Simmentaler rund is een van oorsprong uit Zwitserland afkomstige bergkoe. Australisch Angus Beef is een buitengewoon zacht en smaakvol stukje rundvlees.

Zuid-Amerikaans

rund-2

Op de uitgestrekte pampa’s worden runderen in grote groepen gehouden. Deze extensieve wijze van veehouderij resulteert in hoogwaardig vlees van een constante kwaliteit.

 

Aangezien het een aantal weken duurt voordat dit vlees is binnengescheept hoeft het vlees niet meer af te hangen en is het direct te consumeren.

 

Het assortiment van VSS MEAT bestaat met name uit: ossenhaas, dunne lende, rib-eye, rumpen en kogels.

 

  

 

Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Kalfsvlees Vlug klaar-gerechten Barbecue/gourmet Kip/kalkoen Wild/gevogelte Vleeswaren Materialen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | OntwerpstudioHandleFilled