VSS Meat presenteert

Angus Beef

Burger

Smaakvolle Angus burger


Proef de smaken van een heerlijke Angus Beef burger! Met mals vlees, verse groenten en romige saus wordt elke hap een genot. Een echte smaaksensatie die je niet wilt missen! Maak je Angus Beef burger extra sappig door de sla en tomaat lichtjes met olijfolie te besprenkelen voor een frisse touch. Deze subtiele twist laat de smaken nog beter tot hun recht komen en maakt van je burger een culinaire belevenis. Bereid je voor op een ongeëvenaarde smaakervaring! Deze heerlijke burgers zijn eenvoudig te bestellen op onze webshop, zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

Met passie en vakmanschap creëerden wij de ultieme Angus Beef burger.


Niek en Gerran • VSS Meat

Groenten

  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • sla
  • augurken​​​​​​​

Overige benodigheden

  • 8 plakjes bacon
  • 4 plakken cheddar-kaas
  • Girloy Garlic-saus Grate Goods
  • 4 hamburgerbroodje

Perfecte bereiding
in
8 stappen

01
​​​​​​​Haal de Angus Beef burgers uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen.

02
Maak de BBQ aan en zorg dat deze een temperatuur heeft van ongeveer 200 °C.

03
Was en snijd de sla, snijd de ui in halve ringen en de tomaat en augurk in plakken.

04

​​​​​​​Doe ondertussen wat boter in een koekenpan en fruit hierin de ui aan.

05
Wanneer de BBQ op temperatuur is leg je de Angus Beef burgers op de BBQ. Gril de burgers aan beide zijden ongeveer 3 minuten totdat ze loslaten van het rooster.

06
​​​​​​​Leg de laatste minuut een plakje cheddar-kaas op de burger. Gril de broodjes ook kort op het rooster.

07
​​​​​​​Voor de sappigste burgers adviseren we om deze na het grillen nog even te laten rusten in slagerspapier of aluminiumfolie gedurende ongeveer 2/3 minuten.

08
​​​​​​​Smeer de onderkant van het broodje in met knoflooksaus. Bouw daarna je broodje op; eerst wat sla, tomaat en augurk, daarna een Angus Beef burger en eindig met bacon en ui. Steek er eventueel een prikker in voor de stevigheid. Eet smakelijk!

Marmering en malsheid


Angus rundvlees staat bekend om zijn uitzonderlijke marmering, wat zorgt voor een ongeëvenaarde sappige textuur en rijke smaak. Deze marmering maakt het vlees niet alleen boterzacht, maar geeft het ook een diepte van smaak die je bij elke hap zult ervaren. Angus rundvlees wordt wereldwijd gewaardeerd vanwege zijn hoge kwaliteit, malsheid en unieke smaakprofiel. Dit vlees is het resultaat van zorgvuldige foktechnieken en strenge kwaliteitscontroles, wat ervoor zorgt dat elk stuk voldoet aan de hoogste standaarden en elke culinaire creatie naar een hoger niveau tilt.​​​​​​​


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak