VSS MEAT FINEST QUALITY

Over vSS Meat

Groothandel in topkwaliteit vlees


In de afgelopen decennia heeft VSS Meat zich ontwikkeld van ambachtelijke slagerij ‘om de hoek’ tot groothandel in topkwaliteit vlees. Maar al zijn we de winkel ontgroeid, het ambachtelijke aspect is zeker gebleven. In onze slagerij werken vakkundige slagers aan het zorgvuldig en met respect verwerken van het complete dier, van slacht tot portionering.


Ik wil meer weten ›

Wij werken zorgvuldig
en met respect aan het complete proces,
van
​​​​​​​slacht tot portionering.


Reijer Evers • VSS Meat


Gecertificeerd leerbedrijf


Overigens werken wij daarbij ook bewust aan de toekomst van ons vak, onder andere door jonge mensen op te leiden in de praktijk van ons mooie ambacht. VSS Meat is een gecertificeerd leerbedrijf, waar ervaren slagers elk jaar enkele jonge slagers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Constant vernieuwend


Wij streven ernaar onszelf steeds te vernieuwen, door in nauw overleg met onze zakelijke én particuliere klanten ons assortiment aan te passen aan de behoeften van de moderne consument. Natuurlijk inclusief actuele eisen rond duurzaamheid, zowel wat betreft de levensomstandigheden van de dieren als de selectie van zo veel mogelijk leveranciers uit onze eigen regio: de Veluwe. Als moderne onderneming staat VSS Meat altijd open voor de ideeën van en samenwerking met bestaande en nieuwe partners. Neem voor suggesties en (ook kritische) vragen gerust contact met ons op.

​​​​​​​


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak