VSS Meat finest quality

Particulieren

Kleinschalige vleesgroothandel


VSS Meat is een paradijs voor echte vleeseters. Sinds onze verhuizing naar een grote, moderne vestiging in ‘t Harde bedienen we particuliere klanten voornamelijk online. Met uitzondering van onze speciale ‘MeatCorner’ waar we halal vleesproducten aanbieden van dieren die volgens religieuze voorschriften geslacht zijn. We zijn echter geen slagerij voor de dagelijkse boodschappen meer. Onze kracht is het leveren van ‘huisgemaakt’ vlees in groothandelsporties.


Neem contact op ›

Ambachtelijke hamburgers tegen aantrekkelijke prijzen. VSS MEAT

Zo zijn ze verzekerd van ambachtelijk vlees van slagerskwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.


Gerwin Hazeleger • VSS Meat


Gezinspakketten voor de hele maand


Veel particuliere klanten bestellen in onze webshop pakketten van meerdere kilo’s diep gevroren vlees, waarbij ze – alleen of samen met meerdere gezinnen - in één keer voldoende inslaan voor een hele maand. Zo zijn ze verzekerd van ambachtelijke slagerskwaliteit vlees tegen aantrekkelijke prijzen. De pakketten zijn gevarieerd samen te stellen, met bijvoorbeeld procureur, slavinken, gehakt en biefstuk. Zo vormen ze ook nog eens een mooie inspiratie voor de dagelijkse menukeuze. Je ontdekt het vlees voor échte liefhebbers op onze website. Bestel eenvoudig en snel!

VSS meat levert mooi vlees voor de echte liefhebber. Mals en vers vlees tegen aantrekkelijke prijzen.

BBQ Profs© voor
de echte fans


Een speciale categorie particuliere klanten zijn de barbecue-fans. Steeds meer mensen gebruiken hun weekend om uitgebreid te kokkerellen met hun Weber, Green Egg of Smokey Joe rookoven. Ook de zorgvuldige keuze van een mooi stuk vlees is onderdeel van deze passie. Bij VSS Meat hebben we een speciale selectie vlees van runderen met de juiste vetverhoudingen voor bereiding op de BBQ. Of je nu gaat voor een snelle tomahawk of flat iron stake op hoog vuur, of je wilt je vlees uren garen voor een malse pulled pork of sappige short ribs waarbij het vlees zó van het bot glijdt… laat je inspireren door het aanbod in onze BBQ Prof selectie.

​​​​​​​


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak