Discover our finest quality

VSS Meat labels

De merken voor de markt


VSS Meat is ooit begonnen als ambachtelijke slagerij, waar je als klant gewoon je biefstuk, sukadelapjes en pondje half-om-half kon kopen. Al zijn we dat stadium ontgroeid, we blijven wel zo goed mogelijk feeling houden met de markt. We kennen de behoefte van de consument, en passen ons assortiment hierop aan. Zo voeren we in nauwe samenwerking met onze leveranciers diverse merken met meerwaarde. Daarbij gaan we uit van win-win-win: de klant krijgt een lekker stuk vlees, de boer krijgt een eerlijke prijs, en wij verdienen er ook nog iets aan.


Neem contact op ›

​​​​​​​

Het assortiment van ons merk BBQ Profs omvat de meest fantastische stukken vlees voor de barbecue. Een robuuste picanha of tomahawk, een stuk varkensnek voor sappige pulled pork, biefstuk van op de Veluwe gefokte Black Angus of Simmentaler runderen… Topkwaliteit, met precies voldoende vet voor een heerlijk mals resultaat. Ben jij een ‘BBQ Prof’ en heb je speciale wensen? Wij selecteren zorgvuldig het vlees en snijden zelf uit, dus alles kan! Een overzicht van deze producten vind je bij BBQ Profs.

Nederland is klaar voor geitenvlees. Geit is magerder dan varken, rund, kip en schaap en gezonder dan biefstuk. Bovendien is het gewoon erg lekker vlees. Onze geiten hebben een mooi leven achter de rug. Na een aantal jaren als melkgeit mogen ze nog een tijdje vrij op het boerenerf rondscharrelen. Meer weten? Kijk op de site van ons merk www.villacapra.nl

Diverse schapenboeren op de Veluwe hebben de handen ineengeslagen om samen Buytengewoon Veluws lam te gaan produceren. Eigenlijk is hun aanpak allerminst buitengewoon: ze laten de dieren vooral met rust. De lammeren kunnen vrij in het veld spelen en grazen. Een goed, stressvrij leven levert uiteindelijk ook het allerbeste lamsvlees op. Dit topkwaliteit lamsvlees vind je met name terug bij de gespecialiseerde horeca-groothandel en de betere restaurants.​​​​​​​

Als je halal wilt eten, wil je ook weten waar je vlees vandaan komt. Speciaal voor moslims, orthodoxe christenen en iedereen die een voorkeur heeft voor halal geslacht vlees hebben wij de MeatCorner ingericht. Een afgescheiden deel in ons pand, waar je de geslachte dieren kunt bekijken en zelf de gewenste delen kunt uitkiezen. Wij snijden dat dan netjes voor je af. Daarnaast hebben we een groot assortiment voorverpakte porties, zowel vers als diepgevroren. Ideaal voor de halal slagerij, maar ook voor grote families of groepen vrienden en buren die samen hun vlees inkopen.

Een prachtig voorbeeld van onze samenwerking met een moderne boer is Veluwse Oorsprong. In Doornspijk fokt boer Wichert van de Berg stoere Black Angus koeien. Die mogen in een vaste kudde vrij rond grazen op de kruidenrijke Veluwse graslanden. Vlak om de hoek zorgen de slagers van VSS Meat voor het slachten en verwerken. Je kunt dit uiterst smakelijke vlees bestellen via de website www.veluwseoorsprong.nl.

​​​​​​​


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak