VSS Meat finest quality

Zakelijk & Horeca

Maatwerk voor jouw bedrijf


Als het gaat om de zakelijke markt onderscheiden we enerzijds de winkels en supermarkten en anderzijds professionele keukens in restaurants en instellingen. Daarnaast hebben we een speciale afdeling Trading, actief op de internationale vleesmarkt. Door deze combinatie van activiteiten kunnen we tegemoetkomen aan alle specifieke wensen van onze klanten. Bovendien kunnen we hiermee voldoen aan ons streven naar vierkantsverwaarding: verkoop van álle onderdelen van het dier, van kop tot staart.


Over VSS Trading ›

AL ZIJN WE INMIDDELS
DE SLAGERIJ OP DE HOEK ONTGROEID,
IN ONS HART
BLIJVEN WE ALTIJD SLAGERS.


Reijer Evers • VSS Meat


De kleinschalige groothandel


Al zijn we inmiddels de slagerij op de hoek ontgroeid, in ons hart blijven we altijd slagers. Dat betekent dat we ook jou als zakelijke klant behandelen alsof je bij ons in de winkel komt. Dat is ook de reden dat we een hoekje van ons bedrijf blijven reserveren voor particulieren. Alleen door feeling te houden met de vleesconsument kunnen we de handel optimaal bedienen. Omgekeerd waken we er ook voor dat onze slagers feeling blijven houden met het dier dat ze verwerken. Wij werken niet ‘in lijn’ met slachters die de hele dag dezelfde handeling verrichten, maar leiden zelf jonge slagers op om het hele proces van slacht tot en met portionering uit te voeren.

Speciale service
voor jouw winkel


Heb je speciale wensen? Geen probleem. Onze kleinschalige aanpak betekent dat we prima in staat zijn om per winkel specifieke producten te leveren, en om deze producten als private label aan te bieden. Steeds vaker verzorgen wij ook een deel van de bereiding, zoals het marineren en prepareren van saté en sjasliek spiesen, of het kruiden van hamburgers. Desgewenst ook op basis van jouw eigen receptuur. Heb je een halal winkel? Ook dan kun je bij ons terecht. Dus wat je ook van plan bent op het gebied van vlees en andere slagerijproducten, neem vooral contact op voor overleg.

Jouw kok de baas
in onze slagerij


Door onze bewuste keuze voor lokale inkoop en verwerking van verantwoord en hoge kwaliteit vlees mogen we steeds meer toprestaurants bedienen. Als eigenaar of kok kun je bij ons altijd je speciale wensen op tafel leggen. We kunnen bijvoorbeeld het vlees conform jouw instructies voorsnijden, of het juist aan één stuk leveren. En zoals je in ons assortimentsoverzicht kunt zien, leveren we alle gangbare vleessoorten. Rund, varken, geit, schaap, gans, zwijn, ree of patrijs… als jij het op de kaart wilt zetten, kun je het bij ons inkopen.

​​​​​​​


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak