Uw feestje

bbq-1

Barbecuefeestje? Wij kunnen overal voor zorgen! O.a. prachtig opgemaakte barbecue-schotels, salades, sauzen, stokbroden en kruidenboter. Maar ook het adres voor verhuurmaterialen om uw feest helemaal aan te kleden. Wij verzorgen zelfs drankjes en muziek! Alleen het mooie weer kunnen wij niet regelen, bij slecht weer verhuren wij ook partytenten! Barbecuen zonder zorgen; Vijf Sterren Slagerij is uw barbecuespecialist. U heeft iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de barbecuespecialist bij uitstek!

 

Alles in ÉÉN

bbq-2

Als het gaat om een barbecue-vleesschotel voor enkele personen tot geheel verzorgde barbecuepartijen; wij verzorgen de mooiste schotels. Geen barbecue? Wij verhuren bbq's, reuzenpannen en barbecue-aanhangwagens. De bbq's zijn geschikt tot +/- 20 tot 25 personen. De reuzenpannen zijn geschikt tot +/- 30-50 personen. Ook verhuren wij heaters, partytenten, borden en bestek, glaswerk. Ook statafels, biertafels en terrassetjes en alle andere gewenste verhuurmaterialen kunnen wij leveren.

 

Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Kalfsvlees Vlug klaar-gerechten Barbecue/gourmet Kip/kalkoen Wild/gevogelte Vleeswaren Materialen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio