Luxe en exclusief

kalfs-1

VSS MEAT is leverancier van kwalitatief hoogwaardig kalfsvlees in vele varianten en afgestemd op de wens van de restaurateur. In het topsegment wordt kalfsvlees gewaardeerd vanwege de uitgesproken smaak, kleur en malsheid. Een luxe product dat jong en mals is, daarom goed verteerbaar en met een laag vetgehalte. Een delicatesse dankzij de fijne structuur en verfijnde smaak! Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Door de korte bereidingstijd past kalfsvlees perfect in de hedendaagse kooktrends. Bij ons kunt u terecht voor het gehele assortiment van maar liefst 3 verschillende soorten kalfsvlees.


Boerderijkalfsvlees

Dit vlees is afkomstig van kalveren met een slachtleeftijd van 8 - 12 maanden.Ten opzichte van het gangbare blanke kalfsvlees, onderscheidt het zich vooral in de productiewijze en het voederregime. De karakteristieke (donker)roze kleur van het vlees ontstaat doordat de dieren tijdens het groeiproces worden gevoerd met ruwvoer en krachtvoer, aangevuld met kalvermelk. Door de grote hoeveelheden ijzerhoudend en vezelrijk voer behouden de dieren hun natuurlijke hemoglobinegehalte en is er geen sprake van mogelijke ontwikkelingen van bloedarmoede.Het is bovendien gemakkelijk en op vele manieren te bereiden en heeft mede door de bewegingsvrijheid en de samenstelling van het voer wat het kalf krijgt een lekker eigenzinnige smaak. Kortom: Boerderij kalfsvlees is hoogwaardig, veilig , smaakvol en mals kalfsvlees afkomstig van kalveren die diervriendelijk zijn gehouden.

Rosé kalfsvlees

kalfs-2

Met de introductie van jong rosé kalfsvlees zet Vijf Sterren Slagerij een nieuwe standaard neer. Écht kalfsvlees, gegarandeerd jonger dan acht maanden! Niet alleen een aangename verrassing door de prachtige natuurlijke rosé kleur, maar ook door de smaakbeleving. De samenstelling van het voedselpakket is de basis voor de innovatieve ontwikkelingen die hebben geleid tot het nieuwe product. Het voedselpakket is “natuurlijk” uniek en bevat alle stoffen voor de opvoeding van het dier. Jong rosé kalfsvlees is aantrekkelijk geprijsd en multi-bereidbaar in alle keukens! Kortom: (h)eerlijk, trendy, duurzaam en diervriendelijk!


Blank kalfsvlees

Dit vlees is afkomstig van kalveren met een slachtleeftijd tot 8 maanden. De speciaal geselecteerde kalveren worden bij de kalverhouder in groepen gehuisvest, wat het natuurlijke kuddegedrag bevordert.

 

Een zorgvuldig voedingsprogramma en gecontroleerde en individuele zorg draagt bij aan optimale omstandigheden voor het opgroeien van de kalveren. Kortom: dit geeft als eindresultaat een botermals en blank stukje kalfsvlees.

 

 

 

 

Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Kalfsvlees Vlug klaar-gerechten Barbecue/gourmet Kip/kalkoen Wild/gevogelte Vleeswaren Materialen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio