Vlug klaar

vlugklaar-1

Of het nu gaat gaat om een slavink, rundervink, hamburger of saucijsje, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij voor u deze producten ‘custom-made’ aanleveren. U geeft ons het recept zoals u het wilt hebben en wij maken voor u een product volgens uw eigen huisreceptuur. Ook maken wij voor u op bestelling deze producten bijvoorbeeld zoutarm (Na-) of kan er rekening gehouden worden met bepaalde allergieën, etc. Wilt u een keer iets anders? Probeer dan bijvoorbeeld eens onze Vijf Sterrenspies. Het enige wat u dan moet doen is niet uw vingers erbij opeten.

 

Het toppunt van convenience. Bij ons kunt u terecht voor een aantal ambachtelijk bereide gerechten uit eigen keuken. Of het nu gaat om een kant en klare goulash, een lekkere oosterse kipkerrie, kant en klare sucadelapjes volgens grootmoeders recept of een stevige hazenpeper. Wij verzorgen het allemaal. U hoeft het alleen nog maar op te warmen en uw gast krijgt een gerecht als uit eigen keuken.

Alles in huis

vlugklaar-2

Tevens hebben wij op dit moment een nieuwe lijn met diverse kant en klaar gekonfijte producten.


Nieuwsgierig? 
Vraag gerust eens een monster
aan en laat u verbazen.


Wij hebben alles in huis voor een geslaagde barbecue. Van satéstokje tot karbonaadje en van kalfsrib-eye tot lamskotelet. Alles wordt netjes op ‘barbecueformaat’ afgesneden en indien gewenst lekker gekruid en/of gemarineerd. Ook hebben wij diverse materialen voor een geslaagde barbecue. Van houtskoolbarbecue tot barbecueaanhangwagen. Kijk voor meer informatie onder materialen.

Rundvlees Varkensvlees Lamsvlees Kalfsvlees Vlug klaar-gerechten Barbecue/gourmet Kip/kalkoen Wild/gevogelte Vleeswaren Materialen

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio