klantverhaal

de passerel

het verhaal van de passerel


Bij zorgorganisatie De Passerel in Epe krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt elke dag de kans om volop mee te draaien in het leven van alledag. In een sfeervolle buurtwinkel werken cliënten aan een zinvolle daginvulling. Daar zorgen ze onder meer dat elke woonlocatie lekker vlees krijgt. Vlees van VSS Meat! 'Onze cliënten doen hier belangrijk werk,' vertelt Wilco Wagenvoort. Hij staat al zes jaar aan het roer als bedrijfsleider van De Buurtwinkel van De Passerel. 'Via onze winkel voorzien we onder meer de woonlocaties binnen De Passerel van boodschappen én vlees. Op dat vlak is VSS Meat inmiddels niet meer weg te denken.'

de mensen van vss tonen oprechte interesse in ons werk. dat sociale aspect maakt écht het verschil. ze passen gewoon bij ons.


wilco wagenvoort • bedrijfsleider de passerel

Geen ruimte voor onzekerheidInterne link

Vijf jaar geleden had De Passerel te maken met een vleesleverancier die wisselende kwaliteit leverde, aan de dure kant was en niet altijd alles kon leveren. 'In de zorg kun je je simpelweg geen onzekerheid permitteren,' zegt Wilco. 'Dat zorgt voor onrust.' Via via kwam hij in contact met VSS Meat en dat voelde direct goed. 'Korte lijnen, betrouwbare levering, een eerlijke prijs én altijd meedenken. Dat is precies wat we zochten. Sindsdien gaat het vlekkeloos.'

Logistiek op maat

Dagelijks ontvangt het team van Wilco bestellingen vanuit de woonlocaties. Die worden gebundeld en via VSS Meat besteld. Wij leveren het vlees meerdere keren per week af in Epe, waarna het team van De Passerel zorgt voor de verdere verdeling. 'We bestellen drie tot vier keer per week. Denk aan slavinken, gehakt of kipfilet. Het verschilt per dag. En als er iets ontbreekt? Geen probleem. VSS Meat rijdt toch elke dag langs Epe en komt dan nog een keer langs. Of ik haal het zelf op in 't Harde. Die flexibileit is goud waard.'

Meer dan een leverancier

Wat Wilco vooral aan VSS Meat waardeert, is het persoonlijk contact. 'Als ik bel en zeg: 'met Wilco' weten ze meteen wie ik ben. Ze nemen de tijd, maken een praatje en denken mee. Altijd oplossingsgericht. Zeker rond de feestdagen, wanneer er bijzondere verzoeken zijn, staan ze voor ons klaar.' Het contact met De Passerel gaat verder dan alleen bestellen en bezorgen. 'De mensen van VSS tonen oprechte interesse in ons werk. Als ze hier binnenkomen, maken ze contact met onze cliënten, geven een compliment, maken een grapje. Dat sociale aspect maakt écht het verschil. Ze passen gewoon bij ons.'


Interne linkIn het VSS receptenboekInterne linkInterne link

Wij van VSS Meat vinden de samenwerking met de Passerel ook heel waardevol. Toen we in 2024 besloten een receptenboek te maken, twijfelden we geen moment: Wilco hoort daarin thuis. We vroegen hem om een lekker recept. Het werden spareribs. 'Ik werd zelfs gefotografeerd! Een ontzettend leuke ervaring. Dat soort momenten versteken onze band.'

Wil jij ook deze ervaring?


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak